Aanmelden als abonnee

Vul onderstaand uw gegevens in. Na het versturen van deze aanmelding krijgt u een email toegestuurd waarin een link staat waarop u dient te klikken om uw aanmelding te bevestigen. Na deze bevestiging wordt uw online abonnement geactiveerd, waarna er een proefperiode van 14 dagen ingaat. Aan het einde van deze proefperiode krijgt u van ons een aanbieding voor een online abonnement.

Indien u een abonnement heeft op het dagblad Amigoe (Aruba, Bonaire of Curacao) heeft u recht op een gratis online abonnement. U kunt hier klikken of onderstaand uw gegevens inclusief abonneenummer invullen en na verificatie wordt uw online abonnement omgezet van een proef abonnement in een vast abonnement. Zolang u abonnee bent op het dagblad Amigoe, blijft uw online abonnement geactiveerd. Indien er sprake is van onbetaalde facturen heeft u geen recht op online toegang.

Indien u op Aruba, Bonaire of Curacao woont en u heeft nog geen abonnement op het dagblad Amigoe dient u eerst een abonnement aan te vragen op de krant voordat u in aanmerking kan komen voor een gratis online abonnement. Klik hier om te registreren voor een abonnement op de krant.


 


Dit abonneenummer veld is verplicht indien u bij "land" Aruba, Bonaire of Curacao heeft ingevuld.
Beveiligingscode: *
De gemerkte velden (*) zijn verplicht.