De Amigoe behoudt zich het recht voor ingezonden brieven te weigeren, te corrigeren of anderzins redactioneel te bewerken en in te korten. Brieven, die maximaal 600 woorden mogen bevatten, moeten zijn voorzien van naam en woonplaats. Het adres en telefoonnummer worden niet gepubliceerd, maar zijn nodig ter verificatie. Gelieve brieven te sturen naar redactie@amigoe.com.

Home Ingezonden Ingezonden Bentana di informashon...
Bentana di informashon... PDF Afdrukken E-mail
maandag, 26 november 2012 07:45

U KUNT het nummer bijna niet meer vergeten: 0800-1515; via dit nummer maak je afspraken voor allerlei overheidsdiensten, zoals paspoortaanvragen, keuring auto, aanvraag verblijfsvergunning, et cetera.

Het nummer is ook bereikbaar voor allerlei vragen met betrekking tot het beleid en overige klantgerichte diensten van de Curaçaose overheid. Er wordt op bovengenoemd nummer ook ALTIJD opgenomen. Zo informeerde ik van de week of er een plakzegel nodig is bij een machtiging voor het indienen van een verzoek voor een tijdelijke verblijfsvergunning. De dienstdoende ambtenaar bleef mij in eerste instantie het antwoord schuldig, maar beloofde terug te bellen en hield haar woord!

Onder het motto ‘Ere wie ere toekomt’ wil ik het zeer behulpzame en vriendelijke personeel van Bentana di Informashon van de Dienst voor Communicatie en Voorlichting bedanken voor de uitstekende service waar ik al jaren van geniet: keep up the good work!

 

RUDY WIJNGAARDE

Curaçao