Home Service Service Algemeen Gebruikerstips
Gebruikerstips PDF Afdrukken E-mail

Hier worden een aantal wat minder opvallende funkties uitgelegd van de amigoe.com website.


- Inloggen

- Letter grootte

- Categorie-blokken

- Het weer

Indien u na het lezen van dit dokument toch nog vragen zou hebben kunt u deze richten aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of u kunt bellen naar ons hoofdkantoor (+5999) 767-2000 en vragen naar onze website beheerder.


Inloggen

Bovenaan de pagina’s op de website ziet u een kop genaamd “Aanmelden”.

Wanneer u hierop klikt verschijnt er een inlogscherm.

In dit inlogscherm dient u uw inlognaam en wachtwoord in te vullen. Na het inloggen kunt u alle pagina’s van de website raadplegen.

Wanneer u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord bent vergeten kunt u de procedures volgen die omschreven staan in het dokument WachtwoordVergeten.pdf. Op de website kunt u deze procedures raadplegen door te gaan naar:

"Gebruikersnaam vergeten?"

"Wachtwoord vergeten?"

"Gebruikersnaam en wachtwoord vergeten?"


Letter grootte

Helemaal bovenaan de pagina’s op de website heeft u de mogelijkheid om de lettergrootte van de tekst van de artikelen aan te passen.


Door op de “-” of “+” te klikken worden de letters respectievelijk kleiner en groter.
Er zijn 3 gradaties. klein, standaard en groot.


Categorie-blokken

Op de homepage is iedere categorie vertegenwoordigd in zogenaamde “categorie-blokken”. Deze blokken zijn interactief. U kunt zelf bepalen hoeveel artikelen u van een categorie wilt zien en ook de volgorde van de categorie kunt u zelf bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen welke categorie u  bovenaan de pagina wilt hebben. Wijzigingen die u insteld worden bewaard in het zogenaamde “cookie” bestand. Wanneer u een volgende keer de website bezoekt wordt deze weer getoond volgens uw voorkeuren, mits u in uw web browser het heeft toegestaan om “cookies” te bewaren.


Het bepalen van het aantal te tonen artikelen doet u door bovenaan het categorie-blok te klikken op 0, 5, 10 of 15. Aan de linkerzijde worden ten hoogste 2 artikelen getoond., waarna aan de rechterzijde de rest van de artikelen worden getoond. De artikelen worden getoond op volgorde van datum/tijd en/of belangrijkheid. De hoofdartikelen worden altijd als eerste getoond.


In de categorie-blokken kunt u uiteraard op de artikelen (kop, intro of foto) klikken om naar het desbetreffende artikel in de categorie te gaan. Ook kunt u klikken op de naam van de categorie om naar de desbetreffende categorie overzicht te gaan.


De volgorde van de categorie-blokken kan worden aangepast door deze te klikken en te slepen naar de gewenste positie. U dient te klikken op het vierkantje met de pijltjes.


Het weer

In het weer-blokje op de homepage kan je de plaats veranderen waarvan het weer wordt getoond. Dubbelklik op de naam en voor de naam van de gewenste stad of de naam van het land in.

Download hier de PDF versie van deze tips.